Güncel Konular
Trend

Bedava İnternet Kampanyaları

Bedava internet kampanyaları faturalı veya faturasız hat kullanıcıları için operatörler tarafından yapılmaktadır. Detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Bedava internet kampanyaları, kullanılmakta olan tüm operatörler tarafından yapılan kampanyalardır. Bu kampanyalar, kullanıcıların internet haklarının bitmesini önleyerek kullanıcıya avantajlı tarife kullandırmayı hedefler. Genellikle kullanılmakta olan bir servisin ek hizmetlerinden olan ücretsiz internet, yaptığınız işleme bağlı olarak verilebilir. Örneğin BİP aramalarınız 500 dakikanın üzerine çıkarsa bedava internet veren operatörler bulunmaktadır. Her operatör, kendi şartları ile internet imkanı sağlamaktadır.

Gelin birlikte hangi operatör faturalı ya da kontörlü hat kullanıcılarına bedava internet kampanyasını nasıl yapıyor birlikte inceleyelim.

Turkcell Salla Kazan İle İnternet Kazanmak

Salla Kazan Kampanyası ile internet kazanmak için yapmanız gereken, Turkcell Hesabım uygulamasını edinmektir. En ucuz ve en masrafsız şekilde, şartsız olarak internet kazanmanızı sağlayacak bu uygulama, her hafta Turkcell müşterilerine internet, SMS ya da dakika kazandırır. Bunun için tek yapmanız gereken, Salla Kazan Kampanyasının size vereceği günde telefonunuzu sallamak olmalıdır. Turkcell Hesabım’a giriş yapmanızın ardından telefonunuzu sallayarak kampanya sonucunda ne kazandığınızı görebilirsiniz. Haftada yalnız 1 gün geçerli kampanya ile kazandığınız internet ya da dakika için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir.

Yaani Arama Motoru İle Bedava İnternet Kazanmak

Yaani’den internet kazanmak için yapmanız gereken, Android veya İOS işletim sistemli bir telefona sahip olmaktır. Yaani arama motorunu telefonunuza indirdikten sonra kullanmanız, internet kazanmanız için yeterli olacaktır. Uygulamayı indiren her kullanıcı, internet kazanma şansına sahiptir. Ancak uygulamayı 10 gün sıklıkla kullanırsanız, 1 GB internet kazanırsınız. 1 GB internet için Yaani üzerinden en az 20 arama yapmanız gerekmektedir.

Vodafone Yanımda Ne Var İle Bedava İnternet Kazanmak

Yanımda Ne Var uygulamasından internet almak için yapmanız gereken, Vodafone kullanıcısı olmaktır. Vodafone Yanımda uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra her hafta 1 GB ya da 500 MB internet kazanabilirsiniz. Kazandığınız internetler diğer aya da devreder. Bunun için Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden ‘Bana Ne Var’ bölümüne girmeniz yeterli olacaktır. Burada karşınıza çıkan çarkı çevirin. Çarkta bulunan internet menülerinden birini kazanacaksınız.

Vodafone İnternet Avcıları Oynayarak Bedava İnternet Kazanmak

İnternet Avcıları oyunu ile internet kazanmak için telefonunuza oyunu indirmeniz gerekmektedir. Oyunda bulunan BİT’leri avlayarak saatlik veya günlük internet kazanabilirsiniz. Bu şekilde elde edeceğiniz bedava internet devretmez ve verildiği süre içinde kullanılması gerekir. Oyunda yakalayacağınız BİT sayısına göre ne kadar internet alacağınız belirlenir. Ancak en az 100 MB, en fazla 1 GB alma hakkınız bulunur.

Pazartesi TL Yükleyenlere Bedava İnternet Kampanyası

Vodafone’dan pazartesi günü yükleme yapanlara internet kampanyası kapsamında faturasız hatlara yüklemelerini pazartesi günleri yapmaları durumunda 2 GB internet vermektedir. Pazartesi günleri yapacağınız TL yüklemeleri eğer 29 TL ver üzeri ise, bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bunun yanında kullandığınız paketin genç paket gibi bir özelliği bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca yaşınızın 26 üzerinde olması, kampanyalardan yararlanmanız için şart oluşturur.

Türk Telekom Sil Süpür İle İnternet Kazanmak

Sil süpür ile bedava internet kazanmak için Türk Telekom’a ait telefon uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı indirmenizin ardından, program içinde bulunan Sil Süpür oyununu oynamanız gerekmektedir. Oyunu kazanmanız halinde hattınıza 500 MB ile 2 GB arasında internet tanımlanır.

Türk Telekom E- Fatura İnternet Hediyesi

Türk Telekom faturasını e- fatura yaparak internet kazanmak için bazı SMS işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Bu kapsamda SMS bölümüne 1 GB e-mail yazarak 3008’e göndermeniz gerekmektedir. Her müşteri bu kampanyaya yalnız 1 kez katılabilir. E- faturaya geçme işlemi gerçekleştikten sonra faturalar e- mail ya da SMS ile alınır. Bu sayede kağıt israfı yapılmamış olurken, müşteriler de bedava internet kazanır.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu